În curs de procesare...
REDUCE IMBATRINIREA ACUMULATORULUI

Mărește

AKKU PLUSSZ - REDUCE IMBATRINIREA ACUMULATORULUI


Preț:

64.00  RON

În stoc

0728.318.129
Suna acum si un operator va prelua comanda ta.

Trimite-ne o Cerere de Oferta pentru cele mai bune preturi.

Puteti trimite o comanda fara nici o obligatie. Comenzile vor fi confirmate telefonic.

AKKU PLUSSZ SIG 101A

electronica pentru a REDUCE IMBATRINIREA ACUMULATORULUI

Electronica care micsoreaza in interiorul acumulatorului tranformare in plumb metal si oxid de plumb al sulfatului de Pb, prin acest proces mareste durata de viata al acumulatorului.

AKKU PLUSSZ este capabil sa micsoreze in mare masura "imbatranirea" acumulatorului. Acumulatoarele care au capacitati reduse (se incarca foarte greu - se descarca repede), se inbunatatesc foarte mult.
Pornirile la rece se inbunatatesc. Daca utilizand circuitul electric reducem stratul de sulfat, ca rezultat vom obtine un curent mai mare de la acumulator.
Din energia (2-5mA) preluata din acumulator produce o unda speciala, o inmagazineaza, dupa cca. 15 sec. o trimite inapoi in acumulator. Acest impuls pentru o perioada foarte scurta (100-200 nanosec.) atinge 80-100 A. Datorita impulsurilor, stratul de sulfat se formeaza mai greu, mai incet, iar sulfatul depus pe partea exterioara a placilor se descompune. Energia preluata de la acumulator este nesemnificativa, deoarece curentul de autodescarcare (cand acumulatorul nu functioneaza) este de 15-20 mA. Se poate spune, ca circuitul electric utilizeaza energia care oricum s-ar pierde.

Caracteristici tehnici:
-Tensiune de alimentare: 12V
-Domenii de functionare:10-16V
-Consum de curent: 2-5mA
-Pulsul de incarcare: min 80A
-Period dintre impulsuri: ~15sec.
-Temperatura de lucru: -25C...+85C

Domenii de folosire:
Acumulatoare normale acide cu capacitate de 12V.

Mod de folosire:
Cand montam cablurile circuitelor pe bornele acumulatorului, sa le firam cat mai repede pentru ca circuitul incepe sa functioneze imediat si dupa cca. 20-30 sec. apare primul impuls, apoi din 15 in 15 sec. apar impulsurile. Daca contactele nu sunt suficient stranse, apar scantei, dar acestea nu prezinta pericol. La montarea corecta LED-ul va palpai din 15 in 15 sec.

Opel Skoda Volkswagen Dacia Logan
Dacia 1300,1310,1410 Dacia Solenza Dacia Duster Dacia Sandero
Dacia Super Nova Alfa romeo Daewoo Cielo Peugeot
   
Audi Bmw